Prachtig energiezuinig nieuwbouwproject met 4 eenheden te Genk!

Genk Wintergroenstraat 1
Dit kleinschalig project met 4 eenheden is rustig gelegen op enkele minuten van Genk centrum! Het appartementsgebouw zal bestaan uit 4 appartementen die uitgerust zijn met alle moderne comfort die sleutel-op-deur zal worden afgewerkt naar keuze.
Elk appartement is voorzien van 2 of 3 slaapkamers, waarvan het gelijkvloers appartement voorzien is van een terras met ruime privé tuin rondom en de penthouse een dubbele terras heeft. Op de eerste verdieping zijn er 2 appartementen met elk een ruim terras. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin voorzien voor de bewoners.

De moderne architectuur springt meteen in het oog! De strakke zwarte aluminium raamprofielen, de moderne gevelstenen in combinatie met de in crepie afgewerkt penthouse en een mooi tuin rondom geven een uitermate luxueus look aan het complex.
Dankzij de grote raampartijen en ingenieuze architecturale ontwerpen wordt er een maximale lichtinval met de nodige privacy gegarandeerd. Lift aanwezig. Bij elk appartement hoort nog een extra berging die op het gelijkvloers ... gelegen is.
Er kunnen 4 parkeerplaatsen gekocht worden tegen een meerprijs van 15.000,00 € excl. kosten!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg