Luxueus nieuwbouwproject van 16 wooneenheden op unieke locatie

Dilsen-Stokkem Kersenweg 39
PROJECT ROZENHOF
Project “Rozenhof” is een modern en stijlvol wooncomplex van 16 wooneenheden gelegen op de hoek van de Rijksweg en de Kersenweg te Dilsen-Stokkem, vlakbij verbindingswegen E313/E314 en op enkele minuten van verschillende faciliteiten zoals horeca, winkels, banken en veel meer. Zo kan u genieten een combinatie van het stadsleven en de mogelijkheid om tot rust te komen in een aangename en comfortabele woonomgeving.

INDELING
De residentie heeft een lichtrijke en moderne architectuur en wordt volledige opgebouwd volgens de nieuwste normen, rekening houdende met het optimale comfort en degelijke materialen.
De appartementen hebben een frisse en hedendaagse uitstraling waar de ruimtes optimaal en praktisch benut worden. Dit in combinatie met de ruime terrassen, 1-2 slaapkamers en autostandplaatsen, zorgen voor een optimaal wooncomfort.
Het complex is voorzien van privatieve parkeerplaatsen achter het gebouw en de appartementen zijn elk te bereiken via gemeenschappelijke liften en trappen. Dit zorgt voor het ultieme ... gemak in mobiliteit!

AFWERKING
De appartementen worden casco+ opgeleverd met prijzen beginnende vanaf 151.720,94 euro excl. kosten. De appartementen kunnen ook sleutel-op-de-deur afgeleverd worden en u kan een badkamer en keuken kiezen naar keuze binnen het budget van 10.000 euro en deze zal voor u tot op de puntjes worden afgewerkt!

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten. U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg