Prachtig en modern nieuwbouwproject met privatief terras/tuin + P + kelderberging te Maasmechelen

Maasmechelen Herdersstraat 9
Project “Désiree” is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen. Dit project is gelegen in de Herdersstraat, ter hoogte van de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid. Rust & comfort gegarandeerd!
INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 29 wooneenheden waarvan nog 13 beschikbaar zijn. De appartementen worden sleutel-op-deur afgewerkt en hebben elk een eigen privéterras, een ondergrondse autostaanplaats én een kelderberging dat inbegrepen is in de prijs.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen. Het appartementencomplex bestaat uit een mix van 2 en 3 slaapkamerappartementen met bewoonbare oppervlaktes die variëren tussen de 100m²-153m² met terras.
AFWERKING
De appartementen worden voorzien van ramen met dubbele hoogrendementsbeglazing in strakke ... zwarte aluminium profiel, ventilatiesysteem type C en de centrale verwarming is op aardgas via een condensatieketel met als afgifte vloerverwarming. Zonnepanelen zijn inbegrepen wat maakt dat de minimale EPB norm van E35 behaald wordt. Een extra troef is dat u het appartement volledig naar eigen smaak & budget kunt afwerken gezien u de keuze hebt om zelf te kiezen voor uw keuken, badkamer en de vloerafwerking conform de vastgelegde budgetten!

Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 21% BTW voor de constructie en het grondaandeel onder 12% registratierechten. De verkoop gebeurt onder het regime van de woningbouwwet (Wet Breyne), zo kan de koper genieten van een volledige garantie en bescherming.
De oplevering is voorzien op 29/02/2024.
Bent u nog eigenaar van een woning/appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten en eventueel de aankoop-verkoop vlekkeloos te koppelen.
U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.
Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg