U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Marketing

Sensimmo bestaat uit een zeer enthousiast team van medewerkers! Ieder van hen beschikt over een grote dosis professionele ervaring, juridische kennis en doorzettingsvermogen. Zij gaan voluit voor een kwalitatieve aanpak van de verkoop van uw woning, uw levensinvestering!

Kwaliteit primeert!
Iedere klant verdient onze volle aandacht, daarom primeert bij ons kwaliteit boven kwantiteit. Ieder dossier is een uitdaging waaraan we alle nodige aandacht en kennis aan besteden.

Eerlijke benadering!
Wij waarborgen iedere klant een eerlijke, juiste behandeling en aanpak. Wij hanteren een integere en correcte prijsbepaling. Deze begrippen vormen voor ons de bouwstenen, waarmee we duurzame relaties opbouwen met kopers en verkopers.

Onze filosofie
“Spaken komen samen in een naaf, maar de lege ruimte maakt de kar bruikbaar. Een pot bestaat uit klei, maar de lege ruimte maakt de pot bruikbaar. Balken en stenen vormen een huis, maar de lege ruimte maakt het huis bruikbaar. Alleen het niets is bruikbaar.” Citaat van Lao-Tse, Chinees filosoof (+/- 600 v.C.).
Het is de bruikbaarheid, dus de leegte, die bepaalt wat je ermee doet. Aangezien die leegte niets voorstelt is het onze kunst van dat “niets”, “iets met gevoel” te maken en aan de man te brengen. “Gevoel voor Wonen” is ons motto. Wij zijn van mening dat niet alleen het financieel aspect doorslaggevend is maar ook het gevoel dat een koper ervaart bij een woning. Ons doel is om op deze gevoelens in te spelen. Het draait niet alleen rond het “vastgoed”, maar eerder rond het “gevoel voor wonen”.

Wat is ons succes?
Om een gevoel te creëren gebruiken wij allerlei technieken. Zo investeren wij in uw huis om samen het maximaal eruit te halen. 3D tekeningen, professioneel foto’s, groot immo-bord en promofilmpje zijn een paar voorbeelden hiervan.
 

Geen verkoop = geen kosten!


Het is vanzelfsprekend dat wij kiezen voor kwalitatief maatwerk ipv kwantitatieve productieverkoop. Wij zijn overtuigd, wat zich ook bewezen heeft, dat selectieve aanpak met oog voor een positief resultaat meer return heeft. Hierdoor zijn wij objectief vanaf het eerste gesprek dat wij met u aangaan.
Wij geven gratis advies na een vrijblijvende schatting. Dankzij de mond-aan-mond reclame zijn we gegroeid tot de markleider in Genk en omgeving. Met een nieuwe generatie erkende vastgoedmakelaars als vertegenwoordiger van uw levensinvestering kunt u in alle vertrouwen rustig van het leven genieten terwijl wij er alles aan doen om u een goed gevoel te geven bij uw afscheid hiervan!

Het succes van de verkoop van uw eigendom begint hier!

Wij heten u nogmaals welkom en bedanken u voor uw vertrouwen!

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK