Te renoveren half open charmante woning te Riemst - Vroenhoven.

Vraagprijs: € 215 000 Riemst Krijtstraat 30
Met groot genoegen kondigen wij aan dat een halfvrijstaande gezinswoning in het grensdorpje Vroenhoven te koop wordt aangeboden. Gelegen op zeer korte afstand van grensovergang met Nederland en nabij de bruisende binnenstad van Maastricht.
Deze charmante woning biedt een unieke kans voor kandidaat- kopers dewelke op zoek zijn naar een renovatieproject. Hoewel er nog enige werkzaamheden nodig zijn om de volledige potentie van deze woning te realiseren, zijn de huidige eigenaars al begonnen met de renovatie, wat betekent dat de nieuwe eigenaars kunnen profiteren van een voorsprong in het renovatiecyclus.

De locatie van deze woning is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar rust en sereniteit, de woning biedt een vlotte verbinding met de omgeving zoals de scholengemeenschap, talrijke handelszaken en zo meer.
De omgeving biedt een prachtig landschap en een vriendelijke gemeenschap.

Als u op zoek bent naar een woning met karakter en potentieel, dan is deze halfvrijstaande woning zeker de ideale keuze.

Nieuwe eigenaars van ... een woongebouw met een EPC-label E of F zullen verplicht worden om binnen de 5 jaar na overdracht de woning grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Graag maken we tijd vrij voor u vrij tijdens een bezichtiging.
Contacteer ons gerust op 089 20 90 88!
Lees meer Verberg