Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 364 650 Peer Lindedorp 42
Deze unieke projectgrond is gelegen op enkele minuten van het centrum van Peer.
Het project is vergund voor 12 appartementen en 3 woningen en kan genieten onder 6% BTW onder voorwaarden! Tevens is het complex voorzien van een parkeerkelder met 18 parkeerplaatsen en 14 bergingen!

De geschakelde woningen beschikken over gemiddelde bewoonbare oppervlakte van 130 - 135 m², beschikt elke woning over 3 slaapkamers, aanhorige tuin en tuinberging zonder kelder en een terras met een gemiddelde oppervlakte van 12 - 15 m².

Het moderne aspect van het gebouw wordt gecombineerd met de groene en rustgevende tuin die rondom het gebouw zullen worden aangelegd. Het is de perfecte plek om nieuwe vriendschappen te sluiten en gemeenschapszin te ervaren. De grote raampartijen in combinatie met de ingenieuze indeling van de bouw, zorgen ervoor dat het maximale van lichtinval in elke woning gegarandeerd kan worden.

Wat deze woningenaantrekkelijker maakt, is het feit dat de zonnepanelen die voorzien zijn, gekoppeld zijn aan de Energieprestatie en ... Binnenklimaat (EPB) ( aantal nog te bepalen). U bent hier zeker verzekerd van duurzame energieopwekking en besparingen op uw energierekening.

Er wordt gemikt op E-peil E20 of lager en dat betekent dat er 5 jaar lang een volledige vrijstelling te verkrijgen is op de onroerende voorheffing en dit allemaal onder voorbehoud van het voldoen aan de EPB-vereisten. Dit is niet alleen een fantastische kans om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook om uw financiën te verbeteren door te profiteren van deze unieke regeling.

Hoewel het lastenboekje nog in opmaak is, kun je gerust zijn dat we zorgvuldig de materialen hebben uitgekozen uit een assortiment waaruit je kunt kiezen. Of je nu houdt van moderne elegantie of juist een meer traditionele stijl, wij zorgen ervoor dat er opties zijn die bij jouw smaak passen.

De vermelde publicatieprijs is exclusief ondergrondse autostaanplaats en exclusief registratierechten, btw, notaris- en aansluitkosten van de nutsvoorzieningen.

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject en deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap? Onze makelaar Claudia Profeta ontvangt u met alle plezier! Neem zeker contact met ons via:

📞 +32 89 20 90 88
💌 info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg