Gerenoveerde Tuinwijkwoning met 3 slaapkamers op ruim perceel

Vraagprijs: € 279 000 Maasmechelen Kastanjelaan 2
Deze halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers is gelegen op een ruim hoekperceel van 601m², in een van de mooiste groene lanen van de bekende Eisden-Tuinwijk. Gelegen vlakbij de Maasmechelen Village, het commercieel centrum van Maasmechelen en de Pauwengraaf, basisscholen, kinderopvang, openbaar vervoer etc. De woning is doorheen de jaren reeds een grondige renovatie ondergaan. Denk dan aan het vernieuwen van het dak, de centrale verwarmingsinstallatie op aardgas, de elektrische installatie en veel meer. Dankzij haar energielabel D, is deze woning vrijgesteld van de renovatieverplichting!

Indeling: overdekt veranda, inkomhal, badkamer 1, gastentoilet, keuken met ingebouwde elektrische toestellen, woonkamer met eetkamer dat voorzien is van een pelletkachel voor net dat extra warmte,. Verdieping 1: 2 ruime slaapkamers, badkamer 2. De zolderverdieping is ingericht als ruime 3e slaapkamer. Kelder aanwezig. Op het perceel is er verder een carport met tuinberging aanwezig.

Comfort: centrale verwarming op aardgas, gerenoveerd dak, ... ramen in pvc profiel met dubbele beglazing, gelegen op een prachtig perceel in een leuke woonwijk, energielabel D.

Interesse? Contacteer ons dan snel op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg