Op te frissen ruime gezinswoning met 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 189 000 Maasmechelen Joseph Smeetslaan 106
Gun uzelf de kans om de nieuwe eigenaar te worden van deze half vrijstaande woning, gelegen aan Joseph Smeetslaan in Maasmechelen. Deze woning is een ware vondst met drie ruime slaapkamers en een uitnodigende zolderverdieping die de perfecte vierde slaapkamer of hobbyruimte kan vormen.

Potentieel en ruimte om te groeien

Met zijn weldoordachte ruimtes biedt dit huis een zee van potentieel, wachtend om getransformeerd te worden naar een warm en uitnodigend gezinsnest.
Uitstekende bereikbaarheid in een gewilde locatie
Deze woning geniet van een zeer goede bereikbaarheid, waardoor u en uw gezin volop kunnen genieten van alles wat de regio te bieden heeft zoals, winkels, scholen, kinderopvang, restaurants etc. .

Comfortabele indeling voor dagelijks genot

Op het gelijkvloers, bij betreding via de inkomhal, wordt u geleid naar de woonkamer en een gesloten keuken. Een handig gastentoilet, een functionele badkamer en een berging met de nodige afvoervoorzieningen. De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, terwijl de ... kelder en ruime zolderverdieping extra ruimte en flexibiliteit kan bieden voor eventueel een vierde slaapkamer/hobbykamer.

Verder geniet je van duurzaam wooncomfort dankzij de centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing in pvc-profielen. De praktische indeling en de gunstige ligging maken deze woning een slimme keuze.

De woning is momenteel een bron van stabiele huurinkomsten met een basishuurprijs van 1100 EUR/maand, wat het een aantrekkelijke optie voor investeerders maakt.
Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.


Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Indien u interesse heeft, wacht dan niet langer en neem contact op met Sensimmo!

📞 +32 89 20 90 88
💌 info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be

Ontdek de mogelijkheden van deze woning en begin aan het volgende hoofdstuk in uw levensverhaal.
Lees meer Verberg