Woonhuis, feestzaal, tuin, boomgaard te koop in Maasmechelen

Vraagprijs: € 219 000 Maasmechelen Sint-Laurentiusstraat 49
Dit ruim perceel geeft een unieke renovatiekans! Ontdek dit ruime perceel van slechts 10a42 dat wacht op een nieuw leven! Gelegen in het hart van Maasmechelen, biedt deze eigendom eindeloze mogelijkheden voor renovatie en herontwikkeling. Of je nu droomt van een bruisend café, een sfeervolle feestzaal, of een gezellige woning, dit perceel is een blanco canvas voor jouw creatieve visie.

Kenmerken:

Polyvalente ruimte: Met een royaal perceel heb je de vrijheid om je dromen waar te maken. Denk aan een uitnodigende feestzaal of een trendy café – de keuze is aan jou!

Centrale Ligging: Gelegen in Maasmechelen, geniet je van de voordelen van een centrale locatie. Dichtbij voorzieningen, scholen en winkels, terwijl je toch omgeven wordt door rust en groen.

Renovatiemogelijkheden: Het pand biedt onbegrensde renovatiemogelijkheden, zowel voor commerciële als residentiële doeleinden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak dit jouw unieke ruimte.

Mogelijke Projecten:

- Feestzaal van je dromen: Transformeer de ruimte in een ... elegante feestzaal waar mensen samenkomen om speciale momenten te vieren.
- Gezellig café: Creëer een trendy ontmoetingsplek waar mensen kunnen genieten van heerlijke drankjes en gezelligheid.
- Stijlvolle woning: Maak van de ruimte een warm thuis waar comfort en stijl samenkomen.

Tuin en Boomgaard:
Geniet van de rust en sereniteit van de uitgestrekte tuinen en de betoverende boomgaard. Deze buitenruimtes bieden:
- Een boomgaard met een verscheidenheid
- Mogelijkheden voor buitenactiviteiten en tuinfeesten

Dit is jouw kans om een stempel te drukken op dit unieke stukje Maasmechelen. Grijp deze gelegenheid aan en maak van deze eigendom jouw meesterwerk!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die dit veelbelovende perceel te bieden heeft. De sleutel tot jouw nieuwe avontuur ligt binnen handbereik!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.
Lees meer Verberg