Prachtig gerenoveerd Tuinwijkwoning met 3 slaapkamers op ruim perceel

Vraagprijs: € 339 000 Maasmechelen Natiënlaan 9
Hierbij bieden wij u deze volledig gerenoveerde (2019) en instapklare karakteristieke mijnwerkerswoning te Eiden-Tuinwijk aan. De Tuinwijk werd in de 20e eeuw gebouwd ten behoeve van de arbeiders van de Steenkoolmijn van Eisden. Typerend zijn een aantal kenmerken, zoals de laanbomen langs de straten en de grote privé-tuinen. Sommige woningen hebben de monumentenstatus verdiend! Ook is het opgenomen als kandidaat op de lijst van Unesco werelderfgoed. Wilt u ook wonen in een fabelachtige wijk? Twijfel niet en reageer meteen!

Met een perceel van bijna 9 are heeft u alvast voldoende ruimte voor een staycation. Locaties zoals Maasmechelen Village, bioscoop Pathé, Terhills resort, winkelstraat Pauwengraaf, scholen en de autosnelwegen liggen op enkele minuten vanuit dit vertrekpunt. Ook de multiculturele restaurants zijn op wandelafstand.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, mooie keuken met ingebouwde elektrische toestellen, ruime woonkamer dat voorzien van een ingebouwde open haard waar u gezellig kan vertoeven, ... sas.
Verdieping 1: Slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer met inloopdouche en toilet.

Tevens is er een bijgebouw aanwezig waar de sanitaire en elektrische leidingen reeds getrokken zijn om verder af te werken. Verder is er een vrijstaande garagebox en kelder aanwezig.

Comfort: centrale verwarming via een individuele condensatieketel op aardgas, ramen in dubbele beglazing in pvc profiel, dak is volledig vernieuwd, elektrische installatie is goedgekeurd en conform, prachtig en ruime tuin, zeer goed en rustig gelegen! EPC label D waardoor er geen renovatie verplichting is voor de koper!

Grijp nu uw kans om deze prachtige woning te bezichtigen en wie weet wordt dit uw nieuwe thuis!

Voor een bezichtiging met onze makelaar Donmaz Mesut of meer info, contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 of via info@sensimmo.be


Lees meer Verberg