Half vrijstaande woning met 3 slaapkamers op ruim perceel met energielabel B

Verkocht Maasmechelen Ringlaan 207
Welkom in deze ruime en instapklare woning dat prachtig gelegen is op een perceel van maar liefst 6a 36ca, in een residentieel woonwijk in de welbekende Ringlaan te Maasmechelen.
Dankzij haar recente opfriswerken voldoet de woning aan allerlei hedendaagse comfort en energiezuinigheid! Denk dan aan een geïsoleerde dak, 11 zonnepanelen van 320Wp, spouwmuurisolatie, airco's en zelfs de elektrische installatie is goedgekeurd en conform!

Dankzij haar strategisch goede ligging kan de nieuwe eigenaar genieten van zowel de rust als goede bereikbaarheid naar allerlei commerciële faciliteiten, openbaar vervoer, scholen en de autosnelwegen richting E314/NL.

Indeling: inkomhal, slaapkamer 1, slaapkamer 2/bureau, ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend een prachtig eiland keuken. Via de woon-eetkamer is er toegang en zicht tot het terras. Verdieping 1: de prachtig gerenoveerde badkamer is voorzien van een badkuip, dubbele lavabo, een inloopdouche en een toilet, verder treffen we de master bedroom. De woning is volledig onderkelderd ... en heeft een inpandige garage.

Comfort: centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel, ramen in pvc met dubbele hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen aanwezig, elektriciteit goedgekeurd, energielabel B, goede ligging en ruim perceel!

Interesse? Wacht niet langer en maak snel een afspraak op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg