Handelspand met luxe duplex in het hart van Maasmechelen!

Vraagprijs: € 439 000 Maasmechelen Joseph Smeetslaan 66
Ontdek deze unieke kans in het bruisende hart van Maasmechelen! Dit veelzijdige handelshuis biedt niet alleen een fantastische locatie voor jouw bedrijf, maar ook het comfort van een modern duplex appartement, perfect voor wie wil wonen en werken op dezelfde plek!

Als kers op de taart is er zelfs de mogelijkheid om het naastgelegen perceel van 2 are 20 ca erbij te kopen. Met dit extra stuk grond kun je jouw droomproject realiseren, of het nu gaat om uitbreiding van jouw zaak of het creëren van een nieuwe ontwikkeling (onder voorbehoud van de nodige vergunningen).

De centrale ligging garandeert maximale zichtbaarheid en bereikbaarheid, ideaal voor het aantrekken van klanten. Alle essentiële voorzieningen, zoals openbaar vervoer, snelwegen, scholen en winkels, liggen op een steenworp afstand, waardoor het pand een uitstekende investering is.

Het handelspand op de begane grond omvat een ruime handelsruimte, momenteel gebruikt als horecagelegenheid, met een praktische voorraadkelder, volledig uitgeruste keuken, koelcel, toilet en ... meer. Bovendien beschikt het over een inpandige garage voor extra gemak.

Het prachtig gerenoveerde duplex appartement op de bovenverdieping biedt een luxueuze leefruimte met een woonkamer, moderne keuken, ruime slaapkamers, stijlvolle badkamers en een royaal terras om te genieten van de buitenlucht.

Met dubbele beglazing, aardgasverwarming, gerenoveerd dak en energielabel C voor het appartement, is dit pand niet alleen veelzijdig, maar ook energiezuinig en comfortabel. Bovendien wordt de prijs inclusief de inboedel van het handelspand aangeboden, waardoor je direct aan de slag kunt gaan.

Kortom, deze multifunctionele opportuniteit biedt het beste van twee werelden. Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact op met ons kantoor op het nummer 089/20 90 88 voor meer informatie of een afspraak.
Lees meer Verberg