Instapklaar Halfopen woning met 3 slaapkamers te Eisden centrum

Vraagprijs: € 285 000 Maasmechelen Lindenlaan 13
Dit huis, oorspronkelijk gebouwd in 1959 maar volledig gerenoveerd in 2007, biedt het beste van beide werelden: klassieke charme en modern comfort. Ideaal gelegen op een steenworp afstand van Pauwengraaf, waar alle voorzieningen zoals restaurants, banken, scholen en meer op wandelafstand te vinden zijn.

Deze halfvrijstaande woning heeft een aantrekkelijke indeling. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer met een handige wasruimte. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer en een aparte, volledig ingerichte leefkeuken. Ook is er een kelder voor extra opslag. De aangename veranda vormt een verlengstuk van de woonkamer, en er is zelfs een handig tuinhuis in de bijna 4 are grote tuin.

De woning biedt modern comfort, waaronder PVC-raamkozijnen met dubbele beglazing, CV op aardgas met radiatoren, en recent vernieuwd elektrisch en sanitair. Met een kleine aanpassing, namelijk isolatie van de zoldervloer, kan het energiepeil (D-peil) verbeterd worden. Buiten is er een royaal terras en ... voldoende parkeerruimte. Deze woning staat klaar om nieuwe bewoners te verwelkomen zodra de akte getekend is.

Wilt u de mogelijkheden van dit huis zelf ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging via info@sensimmo.be of bel 089209088.

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap. Bij het verdere isolatie van de zoldervloer (helft reeds al geïsoleerd) kan ben label D behalen.
Lees meer Verberg