Handelshuis te koop in Maasmechelen

Vraagprijs: € 239 000 Maasmechelen Vrijthof 6
Stap binnen in de wereld van eindeloze mogelijkheden met dit indrukwekkende handelshuis te koop in het bruisende Maasmechelen! Deze eigendom biedt niet alleen een strategische locatie, maar opent ook de deuren naar een ongekende zakelijke toekomst. Ontdek de perfecte balans tussen wonen en ondernemen.

Gelegen in het hart van Maasmechelen, profiteer je van een uitstekende zichtbaarheid en een constante stroom van potentiële klanten. De nabijheid van drukke winkelstraten, levendige marktplaatsen en populaire eetgelegenheden creëert een levendige sfeer die jouw onderneming ongetwijfeld zal stimuleren. Dit handelshuis is niet alleen een slimme investering in het nu, maar ook in de toekomst. Maasmechelen, als een groeiende gemeente, biedt een veelbelovende zakelijke omgeving die jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen. Met een ruim en veelzijdig interieur is dit handelshuis perfect geschikt voor diverse commerciële doeleinden.

Een energielabel F mag dan wel aanwezig zijn, maar dit opent juist de deur naar een wereld van ... potentieel. Imagineer de mogelijkheden om dit historische huis om te vormen tot een energiezuinige oase, waar moderne voorzieningen samenkomen met een rijke geschiedenis.

De locatie is simpelweg ongeëvenaard. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiegebieden bevinden zich allemaal op een steenworp afstand, waardoor dit de perfecte omgeving is. Bovendien nodigt de nabijheid van de Maas uit tot eindeloos plezier en buitengewone buitenactiviteiten.

Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer dit handelshuis tot het volgende grote succesverhaal. Grijp deze unieke kans en maak van jouw zakelijke dromen werkelijkheid. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die dit handelshuis te bieden heeft!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.
Lees meer Verberg