Nieuwbouw gesloten woning met 3 slaapkamers, tuin en garage-6% BTW stelsel!

Verkocht Maasmechelen Heirstraat 175
PROJECT JASMIJN
Project “Jasmijn” is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd!

INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras en autostaanplaats. De woningen bestaan uit 4 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen. Deze gesloten woning heeft een perceeloppervlakte 133m² met een charmante tuin van +-28m² en een mooi verhard terras van 21m².
Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met aanhorig gastentoilet, inpandige garage, bergruimte, keuken-leefruimte met aansluitend ... een privatieve tuin welke te bereiken is via de grote schuiframen. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met toilet en extra bergruimte.

AFWERKING
De woningen worden sleutel-op-de-deur afgeleverd. Dit wil zeggen dat de woning tot in de puntjes zal worden afgewerkt inclusief vloer, badkamer en de keuken waarbij u als koper de keuze hebt in de afwerking hiervan!
Bovendien is elke woning voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp dat instaat voor de verwarming, waardoor men gegarandeerd energiezuinig kan wonen!
Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW (aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde.

Oplevering 30/09/2023: vloer en badkamer reeds geplaatst, keuze in afwerking keuken nog mogelijk.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten.
U heeft geen aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die Sensimmo gratis en vrijblijvend aanbiedt.

Interesse? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg