Charmante halfopen woning met 3 slaapkamers te Maasmechelen centrum

Verkocht Maasmechelen Burgemeester G. Dextersstraat 9
Deze verzorgde halfopen woning is gelegen op een verzorgd perceel van 3a60ca, in een rustige kindvriendelijke straat, op een boogschut van de welbekende Pauwengraaf. Verbindingswegen richting autosnelwegen E314 alsook alle faciliteiten zoals supermarkten, scholen, banken etc. liggen op een paar honderd meter afstand.

Indeling: Inkomhal, die de keuken, kelderdeur, trap naar boven en de woonkamer met elkaar verbindt. Via de keuken treft u de gezellige veranda waar u kan genieten van een kopje koffie.

Eerste verdieping: Nachthal, 3 ruime slaapkamers ieder met ingebouwde maatkasten, badkamer met ligbad. Er is een vlieringtrap aanwezig naar de zolder.
De woning is volledig onderkelderd met inpandige garage die u kan bereiken via de achterzijde van de woning.

Comfort: centrale verwarming op mazout, de ramen zijn nog recent vervangen en bestaan uit drie dubbele beglazing in PVC profiel.
De woning heeft veel potentieel en is instapklaar, alsook na een grondige renovatie kan u deze woning zeker inrichting naar eigen smaak en ... keuze.

Nieuwe eigenaars van een woongebouwen met een EPC-label E of F zullen verplicht worden om binnen de 5 jaar na overdracht de woning grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 of info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg