Ruime halfopen nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers sleutel-op-deur!

Vraagprijs: € 369 000 Leopoldsburg Marnix Gijsenstraat 3
Bent u klaar om uw intrek te nemen in een stijlvolle, moderne en energiezuinige woning? Werp een blik op deze halfopen parel met maar liefst 4 slaapkamers en bewoonbaar oppervlakte van +-270m² (!), gelegen op een mooi perceel van 4a 19ca in een rustige en gezinsvriendelijke woonwijk.

De perfecte harmonie van design en duurzaamheid

Deze woning wordt voor u sleutel-op-deur afgewerkt met enkel hoogwaardige materialen. Wat dit betekent? Een thuis die niet alleen het oog streelt maar ook garant staat voor hedendaags wooncomfort en optimaal energieverbruik wat heel belangrijk is in deze tijd. Als koper heeft u de unieke kans om zelf te kiezen voor de afwerking van uw droomwoning!
Deze moderne halfopen woning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur maar ook een uitgebreide lijst van hoogwaardige voorzieningen die het tot een echt thuis maken.

Indeling:
Gelijkvloers: Inkom, gastentoilet, bureau/slaapkamer, ruime leefruimtemet een comfortabele zithoek en een sfeervolle eethoek, open keuken met uitzicht op en toegang tot het ... leven buiten, berging, toegang tot het verhard terras en prachtige tuin.
Eerste verdieping:
Slaapkamer 1 met ruime dressing, slaapkamer 2, slaapkamer 3, wasplaats/berging, badkamer.
Zolderverdieping:
Slaapkamer 4 met badkamer: Een uitgestrekte ruimte die privacy en comfort biedt, inclusief een eigen badkamer, technische berging: Een slimme plek voor huishoudelijke systemen, uit het zicht maar goed bereikbaar.

Kenmerken:
- Een buitenafwerking die naadloos aansluit bij de omgeving.
- Comfortabele vloerverwarming via een lucht-water warmtepomp.
- Zonnepanelen die voldoen aan strenge EPB-normen en een E-peil onder 20 garandeert.
- Een hoogwaardig type D ventilatiesysteem van Vasco.
- dubbel hoogrendement beglazing aluminium ramen in elegante zwarte omlijsting, perfect voor isolatie én uitstraling.

Als koper krijgt u de vrijheid om eigen keuzes te maken voor de vloer, keuken en badkamer. De verkoop geschiedt onder het btw-stelsel van 21%.

Hebt u nog een huis of appartement dat u wenst te verkopen? Geen probleem. Bij Sensimmo staan wij klaar om uw eigendom gratis te schatten, zonder enige aankoopverplichting. Zolang uw woning niet verkocht is, loopt u als koper dus geen risico.

Met een geplande oplevering op 31 december 2024, is het nu het ideaal moment om deze woonkans te grijpen. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak samen met onze makelaar Donmaz Mesut!

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg