Halfopen woning met 3 slaapkamers, veranda, tuin, garage, kelder en zolder

Verkocht Houthalen-Helchteren Anjelierenstraat 22
Bent u op zoek naar een aantrekkelijke kans in Houthalen-Helchteren? Ontdek dan deze halfopen bebouwing op de Anjelierenstraat 22! Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 114 m² op een ruim perceel van 10.50 are is zeer goed onderhouden doorheen de jaren en is klaar om energiezuinig gerenoveerd te worden. Ideaal voor de doe-het-zelvers en renovators die hun droomwoning tot leven willen wekken.

De woning biedt een sfeervolle woonkamer met een open haard, een aparte en lichte keuken met toegang tot de veranda die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Verder op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers klaar om naar wens ingericht te worden en een badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en bidet. Met zowel een kelder als zolder biedt de woning daarnaast extra opbergmogelijkheden. De verzorgde tuin rondom het huis biedt voldoende ruimte en rust en bevat bovendien een garage en een tuinberging.

Praktisch:
De ramen zijn deels voorzien van enkel glas met metalen profielen en deels van dubbel glas met ... houten profielen. Ruimtelijke verwarming is op stooklie, elektrische keuring niet conform en geschikt voor spouwmuurisolatie.

Ben je klaar om jouw stempel te drukken op deze woning met potentieel? Neem vandaag nog met ons contact op via:
📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be

Er rust een renovatieverplichting op dit pand, opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kunt u de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.
Lees meer Verberg