Gezinswoning met 3 slaapkamers te Houthalen-Helchteren

Vraagprijs: € 249 000 Houthalen-Helchteren Kerkstraat 3
Ontdek deze ruime gezinswoning met een prachtig stuk grond, perfect gelegen op een perceel van 5a 45ca, midden in het bruisende centrum van Houthalen-Helchteren. Met uitstekende toegang tot de verbindingswegen naar de E313/E314 biedt deze locatie het beste van twee werelden: rustig wonen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Met een royale bewoonbare oppervlakte van 154m², plus een zolder en kelder, staat deze woning garant voor comfortabel wonen. Met een beetje liefde en wat renovatie kan dit pand moeiteloos omgevormd worden tot een ideale gezinswoning. Achter de woning strekt zich een aantrekkelijk stuk grond uit, met uitzicht op het gezellige Sint-Trudoplein. Met de juiste vergunningen kan dit perceel zelfs omgetoverd worden tot bouwgrond, of na afbraak kan de mogelijkheid ontstaan om appartementen te bouwen, uiteraard na het verkrijgen van de juiste vergunningen!

De indeling van de woning is praktisch en comfortabel: een gastvrije inkomhal leidt naar een ruime woonkamer, keuken, toilet, en een veranda/terras, ... ideaal voor ontspanning en entertainment. Op de bovenverdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een badkamer. Een zolder, toegankelijk via een luik, biedt extra ruimte voor een vierde slaapkamer of een hobbyruimte. Een kelder is ook beschikbaar voor extra opslagruimte. De ruime garage, met zolderruimte, biedt mogelijkheden voor het uitoefenen van hobby's of een bijberoep.

De woning is momenteel verhuurd voor €1.200,00 per maand, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid biedt.

Comfort is gegarandeerd dankzij dubbele beglazing in zowel PVC als houten profielen, en centrale verwarming op stookolie.

Let op: er geldt een renovatieverplichting opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Wilt u meer informatie of een bezichtiging regelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg