Instapklare vrijstaande woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel

Verkocht Houthalen-Helchteren Rozenstraat 4
Stap binnen in deze prachtige woning met 3 slaapkamers, gelegen in het charmante Houthalen-Oost, en ontdek een comfortabele en ruime leefomgeving voor jou en je gezin. Maar dat is nog niet alles - deze woning is een echt pareltje vanwege zijn energiezuinigheid en recente volledige renovatie in 2021, inclusief spouwmuurisolatie en dakisolatie.

Bij binnenkomst betreed je een elegante trappenhal die leidt naar een schitterende leefruimte die een gevoel van ruimte en vrijheid oproept. De royale raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor de woning nog ruimer aanvoelt.

De aangrenzende keuken en eetruimte zijn een paradijs voor kookliefhebbers en gastvrijheid. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt volop werkruimte, zodat je moeiteloos de meest smakelijke gerechten kunt bereiden.

Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers aan, elk badend in het zachte daglicht dankzij de grote ramen. Een extra troef van deze woning is de ruime zolder, die onbegrensde mogelijkheden biedt. Met een vleugje creativiteit ... en enkele aanpassingen kan deze zolderruimte eenvoudig omgetoverd worden tot een sfeervolle vierde slaapkamer.

Buiten wacht een schitterende tuin op je, waar je kunt genieten van het buitenleven en kostbare momenten kunt delen met vrienden en familie. De ruime tuin biedt eindeloze mogelijkheden voor tuinliefhebbers om hun groene dromen werkelijkheid te maken en een persoonlijk paradijs te creëren.

De ligging van deze woning is absoluut ideaal, met nabijgelegen voorzieningen, scholen en winkels, evenals een vlotte toegang tot de autosnelwegen. Bovendien biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Mis deze unieke kans niet en neem contact met ons op via 089 20 90 88 of stuur een e-mail naar info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg