Ruime halfopen woning met 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin in Genk

Vraagprijs: € 239 000 Genk Weststraat 28
Deze prachtige halfvrijstaande woning, gelegen in het charmante Genk, strekt zich uit over een perceel van 515m² en ademt de karakteristieke sfeer van het bouwjaar 1948 uit.

Met 4 ruime slaapkamers is deze woning perfect geschikt voor een groter gezin. De bijgevoegde garage biedt niet alleen veilige parkeerruimte voor één auto, maar voorziet ook in extra opslagmogelijkheden, wat altijd handig is.

Geniet van comfortabel wonen op een bewoonbare oppervlakte van 170m², terwijl de tuin op het zuidwesten je de mogelijkheid geeft om de hele dag door te genieten van de zon.

Hoewel het energielabel F aanduidt dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie, biedt deze woning talloze mogelijkheden om de energieprestaties te optimaliseren naar jouw voorkeur.

Met één badkamer voor dagelijks gebruik is de praktische indeling van deze woning voorzien van alle basisvoorzieningen voor een comfortabel leven.

Kortom, deze woning is een aantrekkelijke keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, een prachtige tuin en ... een handige garage. Met zijn bouwjaar van 1948 straalt het huis karakter uit en biedt het een uitstekende gelegenheid om het naar eigen smaak te renoveren. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke woning in Genk!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Interesse? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor via:

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg