Instapklaar 4 slaapkamer woning nabij Genk centrum

Vraagprijs: € 299 000 Genk Inhamstraat 20
Gelegen in een rustige wijk te Genk, combineert deze woning het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad binnen handbereik en de rust van een gezellige buurt. Met de directe nabijheid van scholen, supermarkten en banken, geniet je van ultiem gemak en zijn alledaagse voorzieningen slechts een korte wandeling verwijderd.

De woning, die vier slaapkamers op de bovenverdieping herbergt, biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. De tuin is toegankelijk via de woonkamer en met een extra handige grote berging langs de keuken is er voldoende opslagruimte. Een overdekt terras aan de voorzijde van de woning, nodigt uit tot zomerse diners en ontspanning. De ruime woonkamer met uitgebreide eetkamer maakt deze woning helemaal compleet.

Met centrale verwarming op aardgas en een privéparkeerplaats voor de deur is dit een compacte, instapklare woning waarin je de komende jaren zonder zorgen kunt wonen.

Dankzij de juiste prijsstelling zal deze woning snel zijn nieuwe eigenaar vinden. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op ... voor een bezichtiging.

Wees er snel bij en neem vandaag nog contact op met Sensimmo voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak. Jouw droomwoning wacht op je!

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg