Te renoveren halfopen Tuinwijkwoning met 3 slaapkamers te Genk

Vraagprijs: € 195 000 Genk Bevrijdingslaan 43
Deze charmante tuinwijkwoning is rustig gelegen in een prachtige woonwijk te Waterschei, op een mooi perceel van bijna 4 are. De woning is gelegen op wandelafstand van de bekende Stalenstraat met tal van voorzieningen zoals supermarkten restaurants, apotheken etc. Evenals zijn de verbindingswegen richting de autosnelwegen E 314 en het centrum van Genk op enkele minuten afstand. Met zijn bouwjaar van 1948 straalt het huis karakter uit en biedt het een uitstekende gelegenheid om het naar eigen smaak te renoveren. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke woning in Genk!

Indeling: ruime woonkamer, keuken, badkamer met ligbad en toilet, terras. Verdieping: 3 slaapkamers. Zolder en kelder aanwezig! Tevens is er een garage aanwezig.

Comfort: de elektrische installatie is gerenoveerd en conform, centrale verwarming op stookolie (vernieuwd in 2017!), dubbele beglazing in pvc-profielen.

Kortom: de perfecte starterswoning met veel potentieel om uw droom te verwezenlijken.

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse ... overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Interesse? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor via:

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg