Instapklaar 3 slaapkamerwoning met prachtige tuin nabij Genk centrum

Onder voorbehoud Genk Inhamstraat 3
In 1966 gebouwd en in 2011 onderging deze woning een volledige make-over die voldoet aan de moderne levensstandaard en ademt een sfeer van warmte en gezelligheid uit.

Gelegen in een rustige wijk te Genk, combineert deze d woning het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad binnen handbereik en de rust van een gezellige buurt. Met de directe nabijheid van scholen, supermarkten en banken, geniet je van ultiem gemak en zijn alledaagse voorzieningen slechts een korte wandeling verwijderd.

De woning, die drie slaapkamers op de bovenverdieping herbergt, biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. De tuin is toegankelijk via de stijlvolle leefkeuken, met een extra handige berging langs de keuken. Een overdekt terras nodigt uit tot zomerse diners en ontspanning. De ruime woonkamer met uitgebreide eetkamer maakt deze woning compleet.

Met centrale verwarming op aardgas en een privéparkeerplaats voor de deur is dit een compacte, instapklare woning waarin je de komende jaren zonder zorgen kunt wonen.

Renovatieverplichting ... rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Dankzij de juiste prijsstelling zal deze woning snel zijn nieuwe eigenaar vinden. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging. Vrij bij akte.

Wees er snel bij en neem vandaag nog contact op met Sensimmo voor meer informatie of een bezichtigingsafspraak. Jouw droomwoning wacht op je!

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be


Lees meer Verberg