Gerenoveerde halfopen bebouwing met tuin en 4 slaapkamers

Vraagprijs: € 305 000 Genk Distelvinkstraat 20
Deze prachtige en gezellige woning is gelegen in een rustige buurt, de woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en functionaliteit.

Met een ruime tuin en vier slaapkamers is deze woning perfect geschikt voor een gezin dat op zoek is naar een ruime en comfortabele leefruimte. De 4de slaapkamers bevind zich in de zolderruimte en is toegankelijk via de vaste zoldertrap. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen. Het is de ideale plek om te genieten van het buitenleven.

De woning is gerenoveerd en beschikt over moderne voorzieningen en afwerkingen. De woning is voldoende ruim voor een gezin om te leven en te groeien. De indeling van de woning is praktisch en zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte.

De EPC-waarde van 282 kWh is een indicatie van de energieprestatie van de woning. Dit betekent dat de woning energiezuinig is en lagere energiekosten met zich meebrengt. Daarnaast beschikt de woning ook over zonnepanelen en een zonneboiler. Dit is niet ... alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners.

Kortom, deze gerenoveerde woning in Genk is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime leefruimte. Met een prachtige tuin, vier slaapkamers en moderne afwerkingen, biedt deze woning alles wat een gezin nodig heeft voor een comfortabel en gelukkig leven.

Heeft u nog vragen of u wenst een bezichtiging aarzel niet en bel naar 089 20 90 88.
Lees meer Verberg