DREAMDEAL!!! Ruime open bebouwing met 4 slaapkamers en groot perceel

Onder voorbehoud Dilsen-Stokkem Oude Baan 102
Stap binnen in je droomhuis in het prachtige Dilsen-Stokkem! Deze weelderige instapklare open bebouwing verwelkomt je met een ruime tuin, een gezellig terras en een handige garage. Met in totaal 4 slaapkamers, gebouwd in 1994 op een royaal perceel van 10a50ca, biedt deze ideale gezinswoning een perfecte mix van comfort en stijl.

De woning, een houten/metselwerk dubbelwandige constructie met dubbele isolatie, garandeert niet alleen veiligheid maar ook duurzaamheid, aangezien deze asbestvrij is. Geniet van moderne gemakken, zoals het automatisch uitschakelen van apparaten, en het energiezuinige label B, wat resulteert in een milieuvriendelijke leefomgeving en het voordeel dat er geen renovatieplicht is.

Deze goed onderhouden woning straalt tijdloze elegantie uit en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles! Ontdek de mogelijkheid om een deel van de tuin te verkavelen als bouwgrond, waardoor de potentie van deze locatie nog groter wordt.

DREAMDEAL: verkoop onder gesloten omslag

- Een unieke ... kijkervaring
Wij nodigen u uit voor een bijzondere kijkdag waar u de kans krijgt om uw potentiële nieuwe thuis te ontdekken. Op deze dag stellen we de woning open voor alle geïnteresseerden en krijgen jullie na de rondleiding van onze professionele vastgoedmakelaars nog ruim de tijd om het pand nog eens rustig te ervaren – al dan niet met familieleden, aannemers, adviseurs…

- Informatie en transparantie
Bij Sensimmo geloven we in transparantie en volledige informatieverstrekking. Voorafgaand aan de kijkdag krijgt u gedetailleerde documentatie over de woning, inclusief juridische gegevens, een volledige onroerend goedrapport zodat u goed voorbereid bent om de woning in al haar facetten te ervaren. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

- Bieden met vertrouwen
Na de kijkdag heeft u de mogelijkheid om in alle vertrouwen een bod uit te brengen. Dit gebeurt onder gesloten omslag, waarbij u uw bod naar eigen inzicht en gevoel bepaalt. Uw bod weerspiegelt de waarde die u toekent aan de woning en uw verlangen om deze uw thuis te noemen.

- De beslissing: Na de inzamelperiode worden alle biedingen geëvalueerd en wordt de winnende bieder bekendgemaakt – dit na beslissing van de verkoper(s).

Waarom de DREAMDEAL?
- Eerlijkheid: Iedereen heeft gelijke kansen, er zijn geen voorafgaande onderhandelingen en iedereen krijgt de kans om zijn agenda op deze kijkdag af te stemmen.
- Discretie: Uw bod wordt met het grootste vertrouwen behandeld.
- Transparantie: Heldere communicatie en een duidelijk proces.

De prijs betreft een INSTELPRIJS. De uiteindelijke verkoopprijs is afhankelijk van de biedingen en de aanvaarding door de verkoper(s). Het reglement kan geraadpleegd worden bij documenten.

Ben je op zoek naar een ruime, moderne woning met bouwpotentieel, een prachtige tuin en alle gezelligheid die je je maar kunt wensen? Deze woning heeft het allemaal: 4 slaapkamers, een garage, een terras én een energielabel B! Mis deze unieke kans niet en neem nu contact op via het nummer 089 20 90 88. Je droomhuis wacht op je!
Lees meer Verberg