Charmante bungalow met 3 slaapkamers op 9a47ca perceel

Verkocht Dilsen-Stokkem Koeweerd 82
Deze vrijstaande gelijkvloers woning met 3 slaapkamers is rustig gelegen, op een ruim perceel van 9a 47ca te Dilsen. De woning is midden in het groen gelegen met het natuurgebied 'Negenoord-Kerkeweerd' op wandelafstand en tegelijkertijd op enkele minuten van allerlei commerciële faciliteiten.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer dat voorzien is van een open haard, recente keuken met ingebouwde elektrische toestellen met aanpalend de eetruimte. Verder treffen we slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 en een badkamer met badkuip en douchecabine. Via de hal is er toegang tot het overdekt terras waar men gezellig kan genieten van de verzorgde en ruime tuin die veel privacy biedt. De woning is volledig onderkelderd en heeft een inpandige parkeerkelder met automatische kantelpoort.

Comfort: cv op stookolie, dubbele beglazing met PVC profiel, verzorgde en ruime tuin met veel privacy, volledig onderkelderd met inpandige parkeerkelder, rustige ligging.
De woning is doorheen de jaren gerenoveerd, met name een ... nieuwe keuken/badkamer, pvc hoogrendementsbeglazing met PVC profiel en het dak werden reeds onder handen genomen.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 voor een bezichtiging.
Lees meer Verberg