Instapklaar vrijstaande 4 slaapkamerwoning op 8a 37ca perceel!

Verkocht Dilsen-Stokkem Willibrordusstraat 19
Deze recente en energiezuinige hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers is gelegen in een rustige woonwijk te Dilsen-Stokkem, op een mooi perceel van 8a 37ca! Dankzij haar mooie gevelbreedte van 14,9m kan men genieten van een ruimtelijk gevoel. De woning is doorheen de jaren volledig gerenoveerd en voldoet hiermee aan alle moderne comfort, zoals een nieuw geïsoleerd dak, cv op aardgas via een condensatieketel, een nieuwe keuken/badkamer etc...

Indeling: ruime inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met veel lichtinval, de open keuken is ingebouwd met alle elektrische toestellen en een eettafel, via de keuken is er toegang tot het overdekt terras met zicht op de prachtige tuin, inpandige garagebox aanwezig, verder is er een ruime berging op het gelijkvloers met de aansluiting voor de wasmachine/droogkast die tevens toegang biedt naar de tuin.
1e verdieping: 4 volwaardige slaapkamers, gerenoveerde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo.
Kelder aanwezig. Tevens is er een ruime losstaande tuinberging die ideaal is als ... opslagplaats!

Comfort/troeven: cv op aardgas via een condensatieketel, dubbele hoogrendementsbeglazing met houten profiel, de elektrische installatie is goedgekeurd en conform! Kortom een instapklare en ruime woning met een prachtige tuin rondom.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg