Villa met zwemvijver in residentiële wijk te Hasselt

Verkocht Hasselt Priorijlaan 5
Deze tijdloze woning vinden we terug in de residentiële buurt te Hasselt vlakbij de autostrade, het Jessa ziekenhuis en het bruisende centrum van Hasselt. Een gedroomde locatie voor wie houdt van rust in een mooie, groene omgeving maar toch nabij alle faciliteiten.

De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1969 maar tussen in 2000-2010 volledig gerenoveerd met deze prachtige, lichtrijke woning als resultaat.
Op het gelijkvloers beschikt u over een ruim leefgedeelte dat opgedeeld is in een zithoek met ingebouwde houthaard, steentapijt en een eetplaats. Dankzij de goede oriëntatie baadt deze ruimte de hele dag in het natuurlijke zonlicht. Voorts is er nog een rijkelijk uitgeruste keuken, keukenberging, prachtige zonne-veranda en een riante inkomhal voorhanden.
De eerste verdieping is dan weer voorzien van 3 slaapkamers, een ruime overloop, een badkamer en een zolderbergingen. Extra bergruimte is voorhanden op de zolderverdieping, in het tuinhuis of in de garage. Uw wagen kan u zowel inpandig als op de ruime inrit stallen.
De woonst is ... gelegen op een ruim zuidoostelijk georiënteerd en volledig omheind perceel van 9a60. De kers op de taart is uiteraard een zeer grote vijver die vroeger dienst maakte als zwembad, deze is tevens nog volledig intact. U hoeft enkel de zwarte doek van de vijver te verwijderen en de pomp te vervangen.
Troeven:
+ Toplocatie in residentiële buurt
+ Vlakbij Jessa en autostrade gelegen
+ Goede zonoriëntatie – veel lichtinval
+ Goed onderhouden en instapklaar
+ Kwalitatieve steentapijt en parketvloeren
+ Groot verwarmd zwembad
+ Volledig omheind perceel
+ Elektriciteit is volledig goedgekeurd

Voor een bezichtiging mailt u naar info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg