Luxe afgewerkt triplex met 2 slaapkamers, mooi terras en parking

Verkocht Maasmechelen Joseph Smeetslaan 78 A 2
Bent u op zoek naar een prachtig afgewerkte triplex die u allerlei luxe en comfort biedt? Dan hebben we goed nieuws voor u! Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een mooi terras, een autostaanplaats en een kelderberging. Wat deze triplex zo bijzonder maakt, is de aandacht die besteed is aan de afwerking en energiezuinigheid. Daarnaast is het appartement centraal gelegen, waardoor u een zeer goede bereikbaarheid hebt naar allerlei commerciële faciliteiten, scholen, opvang en de verbindingswegen naar de autosnelweg E314 en richting Nederland.

Indeling: verdieping 1: inkomhal, ruime lichtrijke woonkamer die voorzien is van een pelletkachel om net dat extraatje te kunnen bieden, via de woonruimte is er toegang tot het terras waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag, moderne open keuken met ingebouwde elektrische toestellen en berging aanwezig
Verdieping 2: ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche lavabo en toilet.
Verdieping 3: ruime badkamer met inloopdouche, toilet en de afvoervoorzieningen.

Geen ... algemene kosten!

Comfort: hoogrendementsbeglazing in aluminium profiel, ventilatiesysteem type C+, centrale verwarming via een condensatieketel met vloerverwarming over de hele woonst, energielabel A, autostaanplaats buiten, mooi terras, energiezuinig.

Kortom, dit luxe appartement biedt alles wat u zoekt in een woning en meer. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.
Tel: 089/20.90.88.

Lees meer Verberg