Volledig afgewerkt inclusief kosten 407.136,70 euro

Verkocht Genk Havenstraat 28
Volledig afgewerkt inclusief kosten 407.136,70 euro
Dit energiezuinige nieuwbouwproject is terug te vinden in Genk en bestaat uit 2 halfopen bebouwingen (links reeds verkocht). In een paar minuten bent u op de uitvalswegen naar Genk centrum, Hasselt en Diepenbeek. Zeer strategisch maar toch residentieel gelegen!

De woning is uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor we binnen het vereiste E-Peil van E-30 vallen. Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding naar een peil van E-20, hierdoor kan u tot vijf jaar lang 100% korting bekomen op het KI.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, zit- en eetkamer, open keuken met aanpalende berging. Via een schuifraam in de leefruimte en keuken is er toegang naar het terras en de tuin. Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, bad en dubbele lavabo) en een afzonderlijk toilet. Elke woning wordt hoogwaardig, naar eigen smaak, afgewerkt en beschikt over mooie budgetten voor keuken, sanitair en vloeren. Voor de afwerking ... van het interieur zijn er ruime budgetten voorzien zodat u de woning kwalitatief naar keuze kan afwerken.

Troeven:
* Ventilatie type D
* Vloerverwarming
* Zonnepanelen
* CV aardgas
* E-peil <30 (50% korting gedurende 5 jaar)

Er is ook een mogelijkheid om de woning casco+ aan te kopen voor 319.103,00 euro excl. de kosten.

Het volledig bedrag wordt betaald bij oplevering.

Maak snel een afspraak voor meer info via 089209088 of info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg