Vrijstaande CASCO nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers op 5a60ca perceel

Vraagprijs: € 429 000 Maasmechelen Grafveldstraat 18
Stap binnen in deze betoverende pastoriewoning, waar tijdloze elegantie en hedendaagse luxe samensmelten, omringd door een gevoel van vrijheid en comfort. Dit is meer dan alleen een huis; het is een warme oase waar u zich direct thuis voelt.

De woning wordt professioneel wind- en waterdicht gebouwd, waardoor kopers de vrijheid hebben om deze verder af te werken volgens hun eigen stijl, wensen en budget. En dat alles zonder de last van 21% BTW, maar met een gunstige registratierechten van 12%.

Gelegen in een rustige nieuwbouwwijk biedt deze woning een oase van rust en privacy, perfect voor quality time met uw dierbaren. Met een royaal perceel van 5a60ca kunt u uw buitenruimte omtoveren tot een ware droomtuin.

De strategische ligging, op slechts enkele minuten van het commerciële centrum, openbaar vervoer, scholen, kinderopvang en natuurlijke trekpleisters zoals de Mechelse heide, maakt deze woning een ideale thuisbasis.

Het huis biedt een praktische indeling met een gastvrije inkomhal, een lichte eetkamer en woonkamer, een ... open keuken die uitkomt op het terras en de tuin, en een handige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een tweede berging en een mooie badkamer. De zolderverdieping van +- 80m² biedt een zee aan mogelijkheden voor verdere afwerking.

De optie om de woning te kopen in casco plus of volledig afgewerkt biedt u de flexibiliteit die u wenst. En als u nog een woning te verkopen heeft, kunt u rekenen op een gratis en vrijblijvende schatting van Sensimmo, zonder enige aankoopverplichting totdat uw huidige woning is verkocht.

Grijp nu uw kans om de sleutel te draaien naar een nieuw leven vol geluk en voldoening. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden die deze prachtige woning te bieden heeft. Bel ons op 089/20.90.88.
Lees meer Verberg