Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers te Hasselt

Vraagprijs: € 480 000 Hasselt Bremstraat 19
Deze architecturale parel is magnifiek gelegen in een rustige buitenwijk van Hasselt, op de hoek van de Bremstraat en Grasvennestraat, midden in het groen. Het hoekperceel van 685m² is goed voor een riante Pastoriewoning met 300m² bewoonbare oppervlakte.

De nog te bouwen nieuwbouwwoning beschikt over een functionele indeling als volgt:
Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een riante inkomhal met draaitrap naar het eerste verdiep, een gastentoilet en toegang tot de keuken en woonkamer. Grote woonkamer met zicht op achtertuin en dubbele deur naar de aparte keuken. De keuken is weliswaar een leefkeuken met een charmante luxe veranda. Via de leefkeuken is er toegang tot de berging met een buitendeur en garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 master met bijhorende dressing. De badkamer is voldoende groot voor het plaatsen van een ligbad, aparte douche en dubbele lavabo. Verder is er ook een apart bureau. Op de tweede verdieping heeft u de mogelijkheid om extra leefruimtes te creëren dankzij ... de vaste trap naar zolder (niet afgewerkt).

U heeft de optie om te kopen aan:
- wind-waterdicht aan 480.000,00 euro excl. btw en aankoopkosten;
- semi-winddicht tot op de chape afgewerkt 555.000,00 euro excl. btw en kosten.
Grondwaarde bedraagt 160.000,00 euro, verkoop onder registratie en constructie onder 21% BTW. Oplevering na 12 maanden aktedatum grond.

Voor meer info of een afspraak op kantoor, aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg