Ruim bedrijfshal met naastliggend woning op toplocatie en perceel van 65A

Vraagprijs: € 1 299 000 Lanaken Koning Albertlaan 260
Een bedrijfspand met aangrenzende woning, gelegen op een toplocatie in het hart van Lanaken. Dit prachtige complex, woning gebouwd in 1992, biedt een perfecte combinatie van commerciële ruimte en comfortabel wonen.

🏢 Bedrijfspand:
Met een bebouwde oppervlakte van maar liefst +- 1417 m², biedt deze ruime bedrijfshal een scala aan mogelijkheden voor verschillende ondernemingen. Of het nu gaat om opslag, productie of distributie, deze bedrijfsgebouw uit 1964 voldoet aan al uw zakelijke behoeften. Met zijn strategische ligging en royale ruimte, is het de ideale plek om uw bedrijf te laten groeien. Er zijn meerdere werkplaatsen aanwezig, sectionale poorten, sanitair gedeelte en op verdiep nog een groot deel stockage ruimte. Het pand is ook voorzien van zonnepanelen en alarm.

🏠 Aangrenzende woning:
Geniet van het comfort van deze charmante woning met vijfslaapkamers (waarvan momenteel 1 als bureau ruimte), gebouwd met oog voor detail in 1992. Met een bewoonbare oppervlakte van +- 284 vierkante meter biedt deze woning voldoende ... ruimte voor het hele gezin. Ontspan in de gezellige woonkamer, bereid heerlijke maaltijden in de ruime keuken en geniet van de rust in de prachtige tuin. Deze woning is de perfecte plek om werk en privéleven in balans te houden.

📍 Locatie:
Gelegen op een toplocatie in Lanaken, profiteert dit pand van uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Met nabijheid van belangrijke snelwegen en stadscentra, is het gemakkelijk om klanten te bereiken en uw bedrijf te laten groeien. Bovendien bevindt u zich in een rustige buurt, ideaal voor een aangenaam woongenot.

Troeven:
-Prachtig perceel van 65a 31ca op een uitstekende locatie;
-Maximale zichtbaarheid
-Ruim commercieel pand met werkplaatsen en opslagruimtes;
-Aangrenzende woning
-Voldoende parkeergelegenheid
-Apart stuk grond beschikbaar.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in dit veelzijdige pand in Lanaken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wacht niet langer en maak van deze droom een werkelijkheid!
Voor verdere info bel 089 20 90 88.
Lees meer Verberg