Charmant herenhuis te Waterschei met 4 slaapkamers en aangelegde tuin

Verkocht Genk Ceintuurlaan 4
Dit charmante herenhuis is gelegen in een historische wijk met veel groen en parken. Het biedt gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Bij binnenkomen betreden we de hal die toegang biedt tot de woonkamer en de keuken. Deze is uitgerust met een appart toilet. De badkamer is voorzien van een ontspannend ligbad, een douche en een dubbele wastafel.
De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Op de derde verdieping vinden we drie zolderkamers die kunnen worden omgebouwd tot extra slaapkamers na verbouwingswerken, waardoor de woning nog meer slaapruimte biedt. Volledig onderkelderd, ideaal voor extra opslag. Geniet van de buitenlucht op het gezellige terras en grote lange tuin met tuinhuis. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Belangrijke troeven:
* Vernieuwde ramen
* Nieuw dak
* Spouwisolatie
* EPC D

Kortom, dit charmante herenhuis is een unieke kans om in een historisch huis te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op via 089 20 90 88 om ... een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de charme van dit prachtige huis! Lees meer Verberg