Centraal gelegen projectgrond te Vlijtingen voor realisatie van nieuwbouwwoningen.

Vraagprijs: € 255 000 Riemst Molenweg 50
In het landelijk gelegen en levendig dorpje Vlijtingen en op korte afstand van het centrum van Riemst, bieden wij u een unieke projectgrond aan voor realisatie van een geheel nieuwe woonerf.

Na afbraak van de bestaande hoeve biedt dit perceel een bijzondere combinatie aan van 4 nieuwbouw woningen ( 2 woningen aan de straatzijde van de Molenweg en 2 woningen aan de straatzijde van de Schepen Salsstraat en in dit alles in een perfecte en gezellige harmonie! De bestaande illustraties worden enkel en alleen ter simulatie aangeboden, hieraan kan men geen rechten aan ontlenen !

De ontwikkeling en oprichting van deze woonerf is enkel realiseerbaar mits het bekomen van de bijhorende omgevingsvergunning afgeleverd door de gemeentelijke diensten.

Het nieuwbouwproject zal ongetwijfeld genieten van een uitermate gunstige ligging nabij scholengemeenschap, een drukbezochte supermarkt en dit met een vlotte verbinding naar alle omliggende gemeenten zoals Bilzen, Lanaken en Tongeren. Ook de bruisende stad Maastricht is makkelijk ... bereikbaar.

Een topgelegenheid voor de slimme ontwikkelaar!
Graag maken we tijd voor u vrij tijdens een gesprek aangaande deze ontwikkelingsmogelijkheden.

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend op 089/20.90.88
Lees meer Verberg