Projectgrond in het hartje van Maasmechelen

Vraagprijs: € 199 000 Maasmechelen Heihoevestraat 9
Bent u op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid in het hart van Maasmechelen? Deze projectgrond biedt een uitstekende kans voor projectontwikkelaars en investeerders. Met een oppervlakte van +- 400 vierkante meter, een breedte van 8 meter en een diepte van 50 meter, is deze grond ideaal voor de bouw van meerdere wooneenheden.

Specificaties:

• Oppervlakte: +-400 m²
• Breedte: 8 meter
• Diepte: 50 meter
• Locatie: Centrum van Maasmechelen
• Bouwmogelijkheden: Geschikt voor projectbouw (bijvoorbeeld appartementen)
• Recht van doorgang: Verplichte recht van doorgang


Locatie:
Gelegen in het bruisende centrum van Maasmechelen, biedt deze grond een uitstekende bereikbaarheid en talloze voorzieningen in de nabije omgeving. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden zijn allemaal binnen handbereik, wat deze locatie zeer aantrekkelijk maakt voor toekomstige bewoners.

Bouwmogelijkheden:
Deze grond is projectgrond. De breedte van 8 meter biedt voldoende ruimte voor creatieve indelingen en ... aantrekkelijke woonruimtes. Er mag 17 meter diep gebouw worden op het gelijkvloers en op het verdiep 15 meter. Er is al eerder een vergunning voor het bouwen van 4 appartementen goedgekeurd door de gemeente Maasmechelen. Deze plannen kunnen ook op kantoor ingekeken worden.

Recht van doorgang:
Er is een verplichte recht van doorgang van toepassing op dit perceel, wat betekent dat er toegang moet worden verleend aan achterliggend perceel. Dit recht van doorgang moet in acht worden genomen bij de planning en uitvoering van het bouwproject.

Het perceel is momenteel nog niet verdeeld in 2 kavels, de eigenaar is bezig met de verkaveling hiervan. Let op de gegeven afmetingen kunnen licht afwijken, afhankelijk van de officiële verkaveling, het aangegeven adres is daarom ook puur ter indicatie. Het adres aan de voorkant van het perceel is de Oude Baan 32.

Contact:
Voor meer informatie gelieven te bellen naar 089 20 90 88.
Lees meer Verberg