Projectgrond voor grondgebonden woningen te Maasmechelen

Vraagprijs: € 219 000 Maasmechelen Sint-Laurentiusstraat 49
Ontdek dit ruime perceel van slechts 10a42, klaar om nieuw leven in te blazen! Gelegen in het bruisende hart van Maasmechelen, biedt deze eigendom eindeloze mogelijkheden voor renovatie en/of herontwikkeling. Met de juiste vergunningen kan dit perceel zelfs dienen als de perfecte locatie voor een ambitieus nieuwbouwproject!

Afmetingen perceel: 23 meter breed, met het diepste punt op 85 meter.

Centrale ligging: Gelegen in Maasmechelen, profiteer je van de voordelen van een centrale locatie. Dichtbij voorzieningen, scholen en winkels, terwijl je toch omgeven wordt door rust en groen.

Renovatiemogelijkheden: Dit pand biedt ongekende mogelijkheden voor zowel commerciële als residentiële doeleinden. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer dit tot jouw eigen unieke ruimte. Geniet van de rust en sereniteit van de uitgestrekte tuinen en de betoverende boomgaard. Dit is jouw kans om een statement te maken in Maasmechelen. Pak deze kans en maak van deze eigendom jouw meesterwerk!

Neem vandaag nog contact met ons op voor ... meer informatie en ontdek de ongekende mogelijkheden die dit veelbelovende perceel te bieden heeft. De sleutel tot jouw nieuwe avontuur wacht op jou!

Houd er rekening mee dat er een renovatieverplichting rust op dit pand, opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover, raadpleeg de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.
Lees meer Verberg