ZEER GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND IN GENK

Vraagprijs: € 95 000 Genk Maaseikerbaan 36
Bent u op zoek naar de ideale plaats om uw droomhuis te vestigen? Zoek dan niet verder! Wij presenteren u een prachtige kans in Genk, een bouwgrond van 4 are 20 centiare dat klaarstaat voor uw bouwplannen.

Locatie:

Deze bouwgrond bevindt zich op een steenworp afstand van alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, supermarkten, scholen, prachtige natuur etc.

Potentieel:

Met een oppervlakte van 4 are 20 centiare biedt deze kavel de ruimte en flexibiliteit om uw architecturale ambities tot leven te brengen. Of u nu droomt van een modern herenhuis, een charmante bungalow, of een ecologisch verantwoorde woning, hier kan het werkelijkheid worden.

Voordelen

- Geen bouwverplichting: bouw op uw eigen ritme.
- Volledige vrijheid in de keuze van uw architect en aannemers.
- Wonen in een gebied waar natuur en stadsleven elkaar ontmoeten.
- Alle nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig voor een zorgeloze start van de bouw.

- Investeren in de toekomst:
Vastgoed blijft een slimme investering en bouwgronden in Genk zijn ... bijzonder gewild. Hiermee waarborgt u niet alleen een prachtige woonplaats voor uzelf en uw gezin, maar ook een solide toekomstinvestering.

Bouwvoorschriften zijn in aanvraag!

Als ervaren vastgoedmakelaars biedt Sensimmo volledige ondersteuning in het aankoopproces. Van een eerste vrijblijvend gesprek tot de afhandeling bij de notaris, wij staan voor u klaar met advies en actie.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op via:


📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg