Halfopen woning met 3 slaapkamers en aanpalende bouwgrond

Vraagprijs: € 219 000 Maasmechelen Lindenlaan 31
Ontdek deze woning die u geheel naar eigen smaak kunt vormen en transformeren tot uw droomhuis. Gelegen in de bekende Tuinwijk met ruime tuinen en pittoreske lanen, biedt dit kleinschalige project alle ruimte voor uw creativiteit en visie. Deze unieke renovatiekans wil je zeker niet missen!

Bestaande structuur met potentieel

De huidige woning biedt een solide basis met een sfeervolle woonkamer, uitgerust met een open haard, een ruime keuken, comfortabele slaapvertrekken en een badkamer. De aanwezige zolder biedt extra potentieel voor extra woon-, werk of slaapruimte.

Een toekomst met twee nieuwbouwmogelijkheden

Met een aanpalende bouwgrond waarvoor reeds een omgevingsvergunning is verleend, staat u aan de start van een avontuur om niet één, maar twee prachtige woonhuizen te creëren. Na uitvoering van de werken zal men 2 mooie nieuwbouwwoningen bekomen waarvan 1 rijwoning op een perceel van 1a 79ca met 3 slaapkamers, inpandige garage en een bewoonbaar oppervlakte van +-147m² en een halfopen woning op een perceel van 2a ... 50ca met 3 slaapkamers en een bewoonbaar oppervlakte van +-152m²!

Na uitvoering van uw visie kunt u uitkijken naar twee schitterende nieuwbouwwoningen. De ene als een elegante rijwoning met drie slaapkamers, een inpandige garage en een ruim bemeten leefgebied. De andere als een halfopen woning met een ruime opzet, drie slaapkamers en een mooie woonoppervlakte die uw dagelijks leven verrijkt.

De sleutel naar uw vastgoedambitie

Of u nu een doe-het-zelver bent of een investeerder met visie, deze woning biedt de unieke gelegenheid om uw stempel te drukken op de toekomst. Pak deze uitnodigende kans om te verbouwen en te renoveren, en laat uw fantasie de vrije loop.

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Interesse gewekt in deze creatieve uitdaging? Laat uw droom niet slechts een droom blijven en neem meteen contact met ons op via:

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be

Lees meer Verberg