Topinvestering: Opbrengsteigendom van 9 kamers+winkel

Vraagprijs: € 289 000 Maasmechelen Oude Baan 32
Ontdek deze unieke kans om te investeren in vastgoed met een opbrengsteigendom in het hart van Eisden Maasmechelen. Gelegen aan de welbekende Oude Baan, slechts enkele meters verwijderd van de Pauwengraaf, biedt dit gebouw met 9 kamers en een handels gelijkvloers een uitstekende investeringsmogelijkheid met een hoog rendement.

Het pand is volledig verhuurd, waardoor het momenteel een solide investering is. Met gemakkelijke toegang zowel vanaf de achterliggende Heihoevestraat als vanaf de Oude Baan, omvat het gelijkvloers een ruim handelspand van 80 m² met een achterliggende privé opslagruimte. De gemeenschappelijke kelder is toegankelijk via de achterliggende inkomhal.

Vanaf de eerste verdieping zijn er 3 kamers per verdieping, elk met een gemeenschappelijke badkamer, wat het totaal op 9 kamers brengt, variërend van 20 tot 25 m², en een handels gelijkvloers.

Het gebouw heeft recentelijk renovaties ondergaan om aan de normen voor kamerverhuur te voldoen, en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd om het energieverbruik te ... minimaliseren. Momenteel zijn water- en stroomverbruik inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van de kamers, met een gemeenschappelijke teller voor water, elektriciteit en een stookolieketel voor verwarming en warm water.

Het totale huurinkomen zit momenteel rond de 3.700 euro per maand, bestaande uit 9 kamers à 350,00 euro - 400,00 euro/maand en 500,00 euro voor de winkel, inclusief verbruik van nutsvoorzieningen.

Bovendien biedt het pand de mogelijkheid om de handels gelijkvloers om te vormen tot een gelijkvloers appartement, waardoor de diversiteit en flexibiliteit van het vastgoed worden vergroot.

Via een recht van doorgang is het steeds mogelijk om met de voertuig via de Heihoevestraat (achterliggend straat) de auto achter te parkeren.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen naar 089 20 90 88 of mailen naar info@sensimmo.be.

Lees meer Verberg