Interessant opbrengsteigendom knal in het centrum van Maasmechelen

Vraagprijs: € 1 150 000 Maasmechelen Kruindersweg 12
Bent u op zoek naar een interessante investering met een mooi rendement? Dan is dit opbrengsteigendom gelegen in het centrum van Maasmechelen hetgeen u zoekt!

De building bestaat uit een goed draaiend en ruim gelijkvloers handelspand dat ingericht is als horeca, met een oppervlakte van maar liefst 372m² + kelder/magazijn van 180m² en 6 bovenliggende energiezuinige appartementen. De appartementen zijn momenteel allen verhuurd met een lopende huurovereenkomst. Elke eenheid heeft zijn eigen aansluiting voor gas, water en elektriciteit.

In de verkoopprijs zit de volledige inboedel van het handelspand inbegrepen!

Appartement 1: ruim en instapklaar tweeslaapkamer-appartement van 186m² bewoonbare oppervlakte dat hoogwaardig is afgewerkt, met een ruim terras van +-60m².

Appartement 2-3-4-5 zijn allen instapklare éénslaapkamer-appartementen van +-40 m², met een eigen woonruimte, keuken en badkamer met toilet.

Appartement 6: instapklaar tweeslaapkamerappartement van 88m² bewoonbaar oppervlakte.

Na indexering van de ... lopende huurovereenkomst en het verhuren van de gelijkvloers handelsruimte komt het uit op een potentieel huuropbrengst van 6.195 euro/maand. Dat komt neer op een bruto rendement van 5,8 %/jaar!

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg