Topinvestering: Opbrengsteigendom van 9 kamers+winkel+projectgrond!

Vraagprijs: € 440 000 Maasmechelen Oude Baan 32
Ontdek deze unieke kans om te investeren in vastgoed met een opbrengsteigendom en projectgrond in het hart van Eisden Maasmechelen. Gelegen aan de welbekende Oude Baan, slechts enkele meters verwijderd van de Pauwengraaf, biedt dit gebouw met 9 kamers en een handelsgelijkvloers een uitstekende investeringsmogelijkheid met een hoog rendement.

Het pand is volledig verhuurd, waardoor het momenteel een solide investering is. Met gemakkelijke toegang zowel vanaf de achterliggende Heihoevestraat als vanaf de Oude Baan, omvat het gelijkvloers een ruim handelspand van 80 m² met een achterliggende privé opslagruimte. De gemeenschappelijke kelder is toegankelijk via de achterliggende inkomhal.

Vanaf de eerste verdieping zijn er 3 kamers per verdieping, elk met een gemeenschappelijke badkamer, wat het totaal op 9 kamers brengt, variërend van 20 tot 25 m², en een handelsgelijkvloers.

Het gebouw heeft recentelijk renovaties ondergaan om aan de normen voor kamerverhuur te voldoen, en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd om het ... energieverbruik te minimaliseren. Momenteel zijn water- en stroomverbruik inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van de kamers, met een gemeenschappelijke teller voor water, elektriciteit en een stookolieketel voor verwarming en warm water.

Achter het gebouw ligt een projectgrond, waar volgens de oude vergunningen een gebouw met 4 woonentiteiten mogelijk is.

Het totale huurinkomen bedraagt momenteel 3.650 euro per maand, bestaande uit 9 kamers à 350,00 euro/maand en 500,00 euro voor de winkel, inclusief verbruik van nutsvoorzieningen. Huurindexaties zijn nog nooit toegepast, waardoor er ruimte is om de huurinkomsten te verhogen.

Dit is een topinvestering met de mogelijkheid om een nieuw project aan de achterkant te ontwikkelen. De projectgrond kan ook apart worden verkocht na aankoop van het gebouw. Let op: de aankoop van alleen de projectgrond zonder het gebouw is niet mogelijk.

Bovendien biedt het pand de mogelijkheid om de handelsgelijkvloers om te vormen tot een gelijkvloers appartement, waardoor de diversiteit en flexibiliteit van het vastgoed worden vergroot.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen naar 089 20 90 88 of mailen naar info@sensimmo.be.

Lees meer Verberg