Opbrengsteigendom bestaande uit 4 eenheden te Hasselt Centrum

Vraagprijs: € 750 000 Hasselt Kempische steenweg 49
Op slechts enkele wandelpassen van het bruisende centrum van Hasselt treffen wij deze gerenoveerde opbrengsteigendom aan. Deze building met 4 entiteiten bestaat uit een ruim gelijkvloers handelspand van 189m² met bovenliggend 3 appartementen met elk een bewoonbaar oppervlakte van 113m²!
Een ware vastgoedparel gelegen op een topligging! De twee slaapkamerappartementen hebben elk hun eigen terras en zijn instapklaar behoudens enkele opfrissingswerken.

Het energiezuinige gebouw heeft in totaal een bewoonbare oppervlakte van 526 m² en is onderverdeeld als volgt:
Gelijkvloers: een ruim handelspand van 187 m² met eigen inkomdeur, keuken en een apart toilet voor heren en dames. Verder is er een kelder die privatief tot het handelspand hoort. In de inkomhal van het gebouw treffen we tevens 3 bergingen aan die elk privatief behoren aan de bovenliggende appartementen.
Op elk verdieping vinden we telkens één appartement terug, wat zorgt voor de nodige privacy.

Comfort: alle appartementen zijn energiezuinig, ruim en hebben een ... privatief terras, Alle ramen zijn in pvc profielen met dubbel hoogrendementsbeglazing, elektrische installatie is volledig vernieuwd en is conform. Elk entiteit wordt verwarmd op aardgas via een individuele ketel.

Alle panden zijn momenteel verhuurd aan een totale huuropbrengst van 3.010,00 euro.
Tevens bestaat de mogelijkheid om het handelspand in te delen in twee gelijkvloerse appartementen, hier werd reeds een vergunning voor aangevraagd.

Kortom, een multifunctionele opbrengsteigendom en een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een investering midden in de stad.

Wil jij investeren in een opbrengsteigendom? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg