Rendabele investeringspand met handelsruimte, studio en duplexappartement in centrum van Eisden

Vraagprijs: € 299 000 Maasmechelen Pauwengraaf 114
Ontdek dit investeringspand gelegen in het hartje van Maasmechelen, Eisden centrum.

In 2014 onderging dit pand enkele transformaties, met zorgvuldige renovaties die modern comfort en duurzaamheid garanderen. Van nieuwe ramen met hoogrendementsglas die de ruimtes doordringen met natuurlijk licht tot een gloednieuw geïsoleerd dak.

Maar dat is nog niet alles. Met een vernieuwd elektriciteitssysteem en efficiënte verwarming, biedt dit pand niet alleen een aantrekkelijk exterieur, maar ook een solide infrastructuur en dit alles met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 190 m², is er geen gebrek aan ruimte om te leven, te werken en te ontspannen.

Indeling:
- Handelsruimte op gelijkvloers
- Gelijkvloers: Studio: Leefruimte, badkamer en toilet, gesloten keuken die toegang geeft tot de tuin/terras

Bus 1: Studio--> Certificaatnummer: 20240131-0003115399-RES-2
--> energielabel D & met score 383 kWh m²/jaar

- Duplexappartement op 1ste en 2de verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de inkomhal, ... ruimte woonkamer met veel lichtinval, gesloten ingerichte keuken. Via de trap naar de tweede verdieping, bevindt zich een ruime slaapkamer, een praktische berging en een ingerichte badkamer + toilet.

Binnenin onthult dit appartement zijn ware charme. Met 1 ruime slaapkamer en badkamer, is er voldoende ruimte voor koppel en/of klein gezin en biedt het de privacy en functionaliteit die je nodig hebt in het dagelijks leven.

Bus 2: Duplexappartement --> Certificaatnummer 20240120-0003115432-RES-1
--> energielabel D & score 365 kWh m²/jaar

Alle éénheden zijn op dit moment verhuurd en bewoond!

Wacht niet langer en grijp deze kans om eigenaar te worden van deze building in zéér gewilde locatie in Maasmechelen, Eisden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden!


Lees meer Verberg