Investeringspand met vier studio's te Houthalen-Helchteren

Vraagprijs: € 399 500 Houthalen-Helchteren Kastanjestraat 133
Welkom bij dit unieke opbrengsteigendom, bestaande uit vier studio’s, gelegen in een residentiële woonwijk te Houthalen-Helchteren op een perceel van meer dan 14are! Dit pand biedt een uitstekende investeringskans voor wie op zoek is naar rendement en potentieel.

Alle studio's hebben hun eigen inkom, met elk een individuele aansluiting voor gas, water en elektriciteit en elk een privatief overdekt autostaanplaats. De studio's zijn over de jaren heen reeds gerenoveerd en momenteel verhuurd met lopende huurovereenkomsten, wat het uiteraard interessant maakt voor investeerders die op zoek zijn naar directe opbrengsten. Elk eenheid heeft minsten een label D, waardoor de renovatieverplichting niet meer van toepassing is! Gelegen vlakbij de verbindingswegen naar de autosnelwegen, commerciële faciliteiten, scholen, openbaar vervoer etc.

Indeling:
GELIJKVLOERS: 2 studio's met elk een privatief terras en overdekt autostaanplaats
- Inkomhal 10,78 m²
- Studio 1: 43 m²
- Studio 2: 54 m²
EERSTE VERDIEPI0NG: 2 studio's met ... gemeenschappelijk terras en overdekt autostaanplaats
- Studio 3: 44 m²
- Studio 4: 40 m²
Gemeenschappelijke kelder aanwezig.

Comfort:
- Centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel
- Ramen in dubbele beglazing in PVC en houten profiel
- De keukens en badkamers zijn reeds gerenoveerd
- 4 studio's die reeds verhuurd zijn, met een directe huuropbrengst
- Dankzij haar Label D, vervalt de renovatieverplichting

Een overdekt terras en carports voegen een vleugje comfort en praktische bruikbaarheid toe aan het pand. Bovendien herbergt het bijgebouw in de achtertuin een gemeenschappelijke ruimte met een natte cel en bergkelder, wat extra opslagruimte en polyvalente ruimte biedt.

Het gebouw is momenteel in zijn geheel verhuurd met een gemiddelde huuropbrengst van 1.750,00 euro/maand!

Kortom, deze eigendom biedt een unieke kans om te investeren in veelzijdig vastgoed met verschillende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg