Duplexappartement met 2 slaapkamers en eigen parking

Vraagprijs: € 255 000 Dilsen-Stokkem Kerkhofstraat 11 4
Stap binnen in dit prachtige duplexappartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping van residentie Kerkhofstraat, midden in het hart van Lanklaar! Met zijn bouwjaar van 2005 en de gemakkelijke toegang tot de Rijksweg en de Boslaan, biedt dit appartement niet alleen duurzaamheid en stabiliteit, maar ook een leven vol gemak.
En heel belangrijk om te weten, het appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van 117 m² en een EPC energielabel B! Verwarmd op aardgas en met een energiezuinig ontwerp, is dit appartement een voorbeeld van modern comfort en milieubewustzijn.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door de inkomhal, een handige berging, een gastentoilet en een gezellige leefruimte met een open keuken. Het hoogtepunt? Een gezellig terras aan de achterzijde van het appartement.

Op de tweede verdieping vindt u een nachthal, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer en zelfs een dressing, waardoor dit appartement perfect is voor zowel privégebruik als investering.

Met een eigen garage en afgesloten ... berging in de kelder, biedt dit appartement niet alleen luxe, maar ook praktische opslagmogelijkheden.

Kortom, dit appartement in Lanklaar is een verborgen parel voor wie op zoek is naar een investering of ruimte en comfort.
Mis deze kans niet om uw ideale thuis te vinden. Onze makelaar Claudia Profeta leidt u met alle plezier rond! Plan vandaag nog uw bezoek en laat u betoveren door alles wat dit appartement te bieden heeft.

Interesse? Neem contact op via info@sensimmo.be of op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg