Interessante opbrengsteigendom gelegen op toplocatie in hartje Maasmechelen - Eisden.

Vraagprijs: € 213 000 Maasmechelen Kruindersweg 7
Ontdek deze unieke investeringsmogelijkheid in het hart van het bruisende Maasmechelen -Eisden! Dit beleggingsobject biedt niet alleen een gelijkvloers handelspand, ideaal gelegen in een levendige omgeving met nabijheid van winkels, restaurants en openbaar vervoer, maar ook een comfortabel gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en dit met een eigen en aparte huisnummer.

Het 1-slaapkamerappartement biedt alle comfort met een ruime woonoppervlakte van 94 m². Met een stabiele huurder en een maandhuurprijs van 550,00 euro/maand, biedt dit een solide investeringsmogelijkheid en dit alles met een langlopende huur.

Bovendien geniet u ook van een stabiele huurinkomst van 550 ,00 euro/maand voor het handelspand, wat deze investering nog aantrekkelijker maakt. Of u nu een ervaren investeerder bent of op zoek bent naar uw eerste vastgoedinvestering, deze kans mag u niet missen!

In essentie levert dit rendabel beleggingsobject een stabiele en vaste huurinkomst op van 1.100,- euro op maandbasis.

Met een raamwerk van hoogwaardig PVC ... en hoogrendementsbeglazing, geniet u van de optimale isolatie. Het kantoor wordt verwarmd via airconditioning en voor degenen die op zoek zijn naar een praktische oplossing, biedt het gelijkvloersappartement een condensatieketel op aardgas voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.

Maar dat is niet alles, met geïsoleerde gevels en dak, blijft de warmte binnen en de kou buiten, waardoor uw energierekening wordt verlaagd.

Op de openbare weg is parkeren vrij toegestaan, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te huren.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Met deze unieke combinatie van handelspand en appartement bent u op weg naar een solide investering in Maasmechelen!


Certificaatnummer 7 bus1: 20240131-0003115426-RES-2
met een energielabel D en een energiescore van 348 Kwh.
Lees meer Verberg