Gerenoveerde handelspand in shopping 3 te Genk

Vraagprijs: € 62 000 Genk Sint-Martinusplein 12 A
Ontdek deze prachtig gerenoveerde en direct instapklare winkelpand, bestaande uit een gelijkvloers en een eerste verdieping.

Het gelijkvloers verwelkomt u met een ruime en veelzijdige uitbatingsspace, perfect geschikt voor diverse activiteiten. Of u nu een boetiek of kantoor wilt creëren, deze ruimte past zich moeiteloos aan aan uw behoeften.

De eerste verdieping biedt extra flexibiliteit met een handige opslagruimte en een toilet. Hier kunt u uw voorraad beheren en klanten van alle gemakken voorzien. Het pand is voorzien van een geavanceerd aircosysteem, waardoor dit het hele jaar door comfortabel is, zowel voor verwarming als koeling.

De recente renovaties zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor een functionele en aantrekkelijke ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met de veelzijdige indeling is dit pand klaar om uw ondernemersdromen waar te maken.

Mis deze kans niet om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen in deze ideale commerciële ruimte.

Tevens is er de mogelijkheid om het aangrenzende ... winkelpand, gelegen aan de linkerzijde van het huidige pand 11B, mee te kopen!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.
Lees meer Verberg