Gerenoveerde handelspand in shopping 3 te Genk

Vraagprijs: € 69 000 Genk Sint-Martinusplein 11 B
Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een winkelpand in het bruisende Shopping 3 van Genk!

Dit uitstekend gelegen pand biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid voor ondernemers die willen profiteren van de levendige winkelsfeer van Genk. De strategische locatie in Shopping 3 garandeert een constant stroom van potentiële klanten, wat uw zaak een aanzienlijk concurrentievoordeel geeft.

Het winkelpand zelf is ruim en veelzijdig, waardoor het perfect geschikt is voor diverse retailactiviteiten. Of u nu een boetiek, speciaalzaak, of een ander retailconcept wilt vestigen, deze ruimte biedt de ideale omgeving om uw onderneming te laten bloeien. De grote etalages zorgen voor een optimale zichtbaarheid en trekken de aandacht van voorbijgangers.

Daarnaast zijn recente renovaties uitgevoerd om het pand een moderne uitstraling te geven en het te voorzien van alle nodige faciliteiten voor een eigentijdse winkelervaring. Met een eigentijdse inrichting, hoogwaardige verlichting en een aantrekkelijke lay-out, is dit pand klaar om de ... volgende bloeiende onderneming te huisvesten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het aangrenzende winkelpand, gelegen aan de rechterzijde van het huidige pand 12A, mee te kopen!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden van dit winkelpand in Shopping 3 te ontdekken. Uw succesvolle retailavontuur begint hier!
Lees meer Verberg